Szűlőknek

Képzett önkéntes segítők autizmussal élő gyerekek,

fiatal felnőttek és családjaik támogatásában

 

Tisztelt Szülők!

 

A KONTAKT Önkéntes munkát motiváló, támogató és fejlesztő programok (TÁMOP 5.5.2-11/1) keretében a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány, az Aura Egyesület és az Autisták Országos Szövetsége közös programot indít autizmussal élő gyermekek és felnőttek, valamint érintett családok támogatására.

Ennek keretében felkészített, érdeklődő önkéntesek, elsősorban a szűkebb és tágabb szakmai területen képződő egyetemi/főiskolai hallgatók kapcsolódnak be az érintetteknek és családjaiknak nyújtott szolgáltatásokba, valamint az ellátó szervezetek munkájába.

A program önkéntesei az önkéntes munkára és az autizmusra vonatkozó alapszintű képzésben részesülnek, így felkészülten tudják segíteni a családok és szervezetek életét, munkáját. Szakembereink folyamatos támogatást és konzultációt biztosítanak az önkéntesek számára, nyomon követik munkájukat.

Várjuk olyan budapesti családok jelentkezését, akik szívesen fogadnák az autizmusban tájékozott, lelkes önkéntesek segítségét a hétköznapok könnyebbé tételében! (gyermekfelügyelet, kísérés, stb.)

Amennyiben programunk felkeltette érdeklődését, jelezze az  info.cseperedo@gmail.com e-mail címen.

Jelentkezni az alábbi dokumentum kitöltésével lehet:

Jelentkezési lap családok számára

Kérjük juttassa el a kitöltött dokumentumot postai úton az alábbi címre:


AOSZ InfoCentrum

1053 Budapest, Fejér György u. 10. 1 em. 3.Szűlőknek - Önkéntes program