Küldetés - Vízió

Küldetésünk: szorgalmazzuk a Közép-magyarországi Régióban az autizmussal élők számára elérhető autizmus specifikus minőségi szolgáltatások létrejöttét, az ellátásokhoz való egyenlő hozzáférést az egészségügy, az oktatás,a továbbtanulás, a szociális szolgáltatások, a lakhatás valamint a szabadidő, sport és kultúra területén.

Célunk, hogy teljes életre kiterjedő autizmus specifikus támogatott életviteli szolgáltatások és lakhatási megoldások szülessenek a Régióban az autizmussal élő emberek számára, hogy ezek az emberek a lakóhelyük környezetében érhessék el a számukra szükséges akadálymentesített szolgáltatásokat, a családban megszokott életminőségben hasznos állampolgárokként involválódhassanak a társadalomba.

Saját erőből, sok önkéntes munkával, autizmusban felkészült szakemberek közreműködésével pályázati forrásokból szolgáltatásokat működtetünk, amelyek hiányt pótolnak, hozzájárulnak a fővárosban és közelében lakó autizmusban érintett fiatalok és felnőttek életminőségének javításához, izolációjuk, diszkriminációjuk és szegregációjuk megszüntetéséhez, segítik megszerzett készségeik- valamint "Én is fontos vagyok" tudatuk megtartását.

Küldetés - Vízió - Aura Egyesület