AKTUÁLIS

„Azok a szavak, mint „tudni” és „érezni” vagy az olyanok, mint az „ez”, „valami”, „által” , azaz nem láthatóak, nem lehet őket megfogni sem, vagyis számomra nem volt fontos a jelentésük sem. Az emberek nem tudják megmutatni neked a „tudni”-t, és nem látható az sem, hogy az „érezni” hogyan néz ki. Megtanultam használni az olyan szavakat, mint „tudni”, „érezni”, de úgy használom őket, mint a vak a „látni” és a siket a „hallani” szavakat.”

/Donna Williams/

Aktuális programok

2020 márciustól indul....

Már lehet jelentkezni munkára felkészítő, álláskereső programunkra !

Elemei :

1.   Felmérés személyes interjú alkalmával

2.  Magázóna Nyílt munkaerőpiaci munkavállalásra felkészítő 10 alkalmas foglalkozás

3.  Dolgozók Klubja Haladó szintű munkavállalásra felkészítő klubfoglalkozás

4.  Álláskeresés

5. Elhelyezés, mentorálás, utánkövetés

Álláskeresés ügyben jelentkezni a magazona@gmail.com címen rövid bemutatkozó levéllel és önéletrajzzal lehet.

Egyéb programokra a jelentkezést az auraegyesulet@gmail.com címen várjuk.

„Problémát jelentett nekem akár egy olyan egyszerű kérdés is, hogy egy igazán kicsi kutya miért nem macska. Minden kutya, amit ismertem, elég nagytermetű volt, és ezért méret alapján azonosítottam be őket. Aztán a szomszédunk egyszer csak vásárolt egy tacskót, és teljesen összezavart engem. Hogy lehet az, hogy ez kutya? És elkezdtem tanulmányozni a tacskót, hogy rájöjjek arra, hogy miért kutya. Végül rájöttem, hogy a tacskónak ugyanolyan formájú orra van, mint az én golden retriveremnek, és így beazonosítottam.
A kutyának kutyaorra van!”

/Temple Grandin/

Információs vonal: +36-70-4282-686