top of page

AKTUÁLIS

„Azok a szavak, mint „tudni” és „érezni” vagy az olyanok, mint az „ez”, „valami”, „által” , azaz nem láthatóak, nem lehet őket megfogni sem, vagyis számomra nem volt fontos a jelentésük sem. Az emberek nem tudják megmutatni neked a „tudni”-t, és nem látható az sem, hogy az „érezni” hogyan néz ki. Megtanultam használni az olyan szavakat, mint „tudni”, „érezni”, de úgy használom őket, mint a vak a „látni” és a siket a „hallani” szavakat.”

/Donna Williams/

Aktuális programok

Munkára felkészítő, álláskereső program…

       

                   1.   Felmérés - személyes interjú 

2.  „Magázóna” nyílt munkaerőpiaci munkavállalásra felkészítő foglalkozás sorozat

3.  Dolgozók Klubja már dolgozók és álláskeresők számára

      4.  Álláskeresés

      5.  Munkáltatói szemléletformálás

           6.  Elhelyezés, mentorálás, utánkövetés

 

Álláskeresés ügyben jelentkezni a magazona@gmail.com címen rövid bemutatkozó levéllel, autizmus diagnózis és önéletrajz melléklésével lehet vagy kattintson a Jelentkezés gombra. 

Közösségi programokra a jelentkezést az auraegyesulet@gmail.com címen várjuk.

 

A program támogatói: 

A Belügyminisztérium és a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet

Foglalkozás-rehabilitációs programunk a Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása keretében valósult meg. 

Belugyminiszterium_logo-cmyk.jpg
logo_SMNSZI(2)-2.jpg
Young Businesswomen
Anchor 1
„Problémát jelentett nekem akár egy olyan egyszerű kérdés is, hogy egy igazán kicsi kutya miért nem macska. Minden kutya, amit ismertem, elég nagytermetű volt, és ezért méret alapján azonosítottam be őket. Aztán a szomszédunk egyszer csak vásárolt egy tacskót, és teljesen összezavart engem. Hogy lehet az, hogy ez kutya? És elkezdtem tanulmányozni a tacskót, hogy rájöjjek arra, hogy miért kutya. Végül rájöttem, hogy a tacskónak ugyanolyan formájú orra van, mint az én golden retriveremnek, és így beazonosítottam.
A kutyának kutyaorra van!”

/Temple Grandin/

bottom of page