Információs vonal: +36-70-4282-686

Adószám: 18248388-1-43

© Aura Egyesület 2019

AKTUÁLIS

„Azok a szavak, mint „tudni” és „érezni” vagy az olyanok, mint az „ez”, „valami”, „által” , azaz nem láthatóak, nem lehet őket megfogni sem, vagyis számomra nem volt fontos a jelentésük sem. Az emberek nem tudják megmutatni neked a „tudni”-t, és nem látható az sem, hogy az „érezni” hogyan néz ki. Megtanultam használni az olyan szavakat, mint „tudni”, „érezni”, de úgy használom őket, mint a vak a „látni” és a siket a „hallani” szavakat.”

/Donna Williams/

Aktuális programok

Szeptemberben indulnak....

1. Asperger Kortársklub

Vasárnapi szabadidős programok

2. Magázóna

Nyílt munkaerőpiaci munkavállalásra felkészítő foglalkozás

3. Dolgozók Klubja

Dolgozók és álláskeresők megbeszélő klubja, és haladó munkavállalásra felkészítő foglalkozás

4. ASD FOCUS Fotóklub

Fotózási-, videózási ismeretek, digitális képfeldolgozás, interaktív foglalkozás Aspergereseknek

Álláskeresés ügyben jelentkezni a magazona@gmail.com címen rövid bemutatkozó levéllel és önéletrajzzal lehet.

Egyéb programokra a jelentkezést az auraegyesulet@gmail.com címen várjuk.

„Problémát jelentett nekem akár egy olyan egyszerű kérdés is, hogy egy igazán kicsi kutya miért nem macska. Minden kutya, amit ismertem, elég nagytermetű volt, és ezért méret alapján azonosítottam be őket. Aztán a szomszédunk egyszer csak vásárolt egy tacskót, és teljesen összezavart engem. Hogy lehet az, hogy ez kutya? És elkezdtem tanulmányozni a tacskót, hogy rájöjjek arra, hogy miért kutya. Végül rájöttem, hogy a tacskónak ugyanolyan formájú orra van, mint az én golden retriveremnek, és így beazonosítottam.
A kutyának kutyaorra van!”

/Temple Grandin/